Tisztelt megrendelő!
 
Üdvözlöm weboldalamon, ahol megismerkedhet az Általános FaÜgyelet tevékenységével.
 
Cégemet 2012-ben alapítottam, megélhetési szempontból is, de elsősorban azért, hogy az eddig megszerzett tudásomat kamatoztathassam. Erdésztechnikuskén végeztem Szegeden, majd Hollandiában dolgoztam faápolóként (tree worker, abortist).
Itthon azt tapasztaltam, hogy elég szűk réteg foglalkozik a tényleges faápolással, míg "fadarabolással" igen széles. Viszont a fatulajdonosok jelentős részének igénye van, hogy a tulajdonukban lévő fát egy hozzáértő ember kezelje, olyan módon, hogy az a kert dísze maradhasson, és a fa a teljes életciklusát kiélhesse, értéke megmaradhasson. Olyan ember mondja azt, hogy "sajnos ki kell vágni a fát", aki érti, tudja, hogy mikor válik egy fa veszélyessé; érti, tudja, hogy milyen módon kerüljön a fa kivágásra; érti, tudja , hogy mi a Ön igénye egy szolgáltatótól.
Sajnos sokan nem foglalkoznak a fák biológiájával, sőt még az alapvető metszési elvekkel sem. Nem követik a tudományág fejlődését, nem érdekli őket a  fa fentarthatósága és a fa jövőképe. 

Munkámat Szabó Józseffel az országszerte elismert szakemberrel, szorosan együttműködve végzem, aki már évtizedek óta foglalkozik faápolással, favizsgálattal.
2018 óta Dombóvári Gáborral kezdünk közösen dolgozni, amelynek köszönhetően önök egy még teljesebb szolgáltatást kapnak.

Közös irányelveink, hogy a fákat ne kivágni kelljen hanem együtt lehessen élni velük.
 
A fák védelme saját és közösségi érdekünk, mind esztétikai, mind biztonsági szempontból. Manapság az embereket nem szabad, hogy kielégítse az utcákon, parkokban, közjóléti erdőkben, kertekben az, hogy a fa neveletlenül nőjön és betegségeket kapjon el. Érdekünk, hogy a beteg, száraz ágakat eltávolítsuk, nehogy később az autónk, házunk,vagy netalán kollegánk, családtagunk, saját magunk lássuk kárát. Nevelnünk kell fánkat, hogy szélben ne verje az ablakunkat, tetőnket, ne lógjon be olyan helyre, ahol minket zavar.
Erre kínálunk Önnek széleskörű megoldásokat.
 
Keressen bizalommal!
 
 
 
Balázs Gábor
elérhetőségeim

Nyelv:

Utoljára frissítve: 2019. július 21.